Pečené vdolky z bramborového těsta s parádou podle receptu mé babičky, která ho dostala od zámecké knížecí kuchařky.
tuk na vymazání | |
náplň | |
---|---|
cukr | |
750 g | jablko |
skořice mletá | |
těsto | |
sůl | |
1-2 ks | vejce |
0.5 l | mléko |
5 lžic | tuk |
1 kostka | droždí |
600 g | hrubá mouka |
2 lžíce | cukr |
500 g | brambory vařené |
na ozdobu | |
1 kelímek | smetana ke šlehání |
na obalení | |
měkký tvaroh |
autor hlava
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena