Docela zajímavý recept na úpravu králičího masa. Je odbourána jeho typická vůně.
sůl | |
2 ks | cibule |
0.5 ks | celer |
1.5 lžičky | tymián |
100 g | sádlo |
1.5 lžičky | rozmarýn |
2 ks | mrkev |
2 ks | petržel |
1 ks | králík |
3 ks | bobkový list |
1-2 dl | bílé víno |
150-200 g | anglická slanina |
mletý černý pepř | |
100 g | dijónská hořčicová omáčka |
autor jiri.hrabe
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena