Vynikající recept na šťavnatou králičí pečeni.
1 stroužek | česnek |
200 ml | vývar |
50 g | máslo |
1 lžička | tymián |
1.2 kg | králík |
150 ml | bílé víno |
2 lžičky | hladká mouka |
150 g | anglická slanina |
1 lžíce | dijonská hořčice |
1 ks | červená cibule |
200 ml | smetana 12% |
3 lžíce | hrubozrnná hořčice |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
autor horovska
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena