Snadno, rychle a chutně připravíme krémovou polévku ze sterilovaného hrášku s pestem, kterou podáváme s krutony nebo pečivem.
0.5 l | voda |
1 ks | velká cibule |
1 lžička | hladká mouka |
1 konzerva | hrášek sterilovaný |
4 lžíce | smetana na vaření |
1 lžička | pesto alla Genovesse |
0.5 kostky | bujón zeleninový |
podle potřeby | |
---|---|
sůl | |
podle chuti | |
krutony |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena