Delikátní spojení chutí čerstvých hříbků a bylinek v jemné krémové polévce. Podle osvědčeného receptu snadno uvaříte tuto velmi chutnou hříbkovou polévku.
100 g | máslo |
10 ml | smetana |
2 lžíce | hladká mouka |
300 g | čerstvé hřiby |
2 lžíce | sušené hřiby |
300 ml | drůbeží vývar |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
bouquet garni | |
jemné bylinky |
autor Radek Šubrt
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena