Umytý a osušený plátek z krůty nakrájíme na tenké proužky a obalíme v hladké mouce.
Na pánvi s rozehřátým olivovým olejem orestujeme šalotku nakrájenou na slabé plátky, přidáme nakrájená sušená rajčátka a na slabá kolečka nakrájené olivy. Přidáme nakrájené kachní maso a zprudka zapékáme z každé strany alespoň 5 minut. Krůtí prsa podlijeme bílým vínem, osolíme a jakmile se víno vypaří, ztlumíme teplotu a podlijeme vývarem. K masu přidáme rozmarýn a pomalu vaříme alespoň 20 minut. Masko po této době již bude měkké.
Krůtí nudličky s olivami a sušenými rajčaty podáváme jako hlavní chod teplé třeba s rýží, ale záleži na naší chuti.
Tip: Kachní maso můžeme zaměnit za kuřecí, výsledek je stále velmi chutný.