Recept je stejný jako na kuřecí srdíčka, jen krůtí se vaří asi o 15 minut déle.
1 špetka | sůl |
0.5 ks | máslo |
2 ks | cibule |
1 kelímek | smetana |
3-5 kapek | citron |
4 kuličky | nové koření |
1-2 lžíce | hladká mouka |
200 g | anglická slanina |
1 špetka | mletý černý pepř |
1 kostka | bujón |
0.5 kg | krůtí srdíčka |
podle potřeby | |
---|---|
vývar ze srdíček |
autor karel beneš
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena