Kuřátko připravované v remosce na čerstvých pravých hřibech s máslovou omáčkou. Výborně chutná s novým bramborem nebo dušenou rýží.
400 g | čerstvé hřiby |
100 g | máslo |
1 ks | větší čerstvé kuře |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
na potření | |
100 ml | mléko |
3 lžíce | olivový olej |
0.5 lžičky | mletá sladká paprika |
2 špetky | mleté chilli koření |
podle potřeby | |
drůbeží vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena