Nejprve očistíme a nakrájíme kuřecí prsa na kostičky, nudličky nebo jiné tvary. Kousky masa vložíme do mísy nebo pánve a přilijeme trochu oleje. Přidáme trochu soli, chilli omáčky podle chuti a trochu maggi koření (polévkové tekuté koření) v množství asi jedné polévkové lžíce. Přisypeme kari koření podle chuti. Já osobně dávám asi 3 - 5 čajových lžiček.
Dále přidáme polovinu zeleniny z konzervy. Používám malou zeleninovou konzervu obsahující kukuřici, hrášek a papriku. Vše pořádně promícháme a dáme na nějaký čas odležet do lednice. Tento krok není povinný, ale maso je pak chutnější.
Kuřecí na kari osmahneme na nejsilnějším ohni. Když se maso zdá být hotové, přidáme zbytek zeleninové konzervy a krátce prohřejeme.
Kuřecí kousky na kari podáváme s rýží, pečivem, ale nejlépe chutnají s indickými plackami.