Pokrm vhodný jako pohoštění nebo hlavní chod. Kuřecí jatýrka podáváme s rýží. Vhodným doplňkem je zeleninový salát.
1 ks | cibule |
1 ks | pórek |
4 lžíce | olivový olej |
1 ks | červená kapie |
3 lžíce | škorobová moučka |
500 g | kuřecí játra |
50 g | bambus sterilovaný krájený |
zálivka | |
---|---|
cukr | |
1 špetka | sůl |
1 špetka | Glutasol |
mletý zázvor | |
3 lžíce | sójová omáčka |
1 dl | bílé suché víno |
1 lžička | škorobová moučka |
1 dl | nálevu ze steril. bambusu |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena