Recept na chutnou úpravu kuřecích srdíček s bramboráky.
omáčka | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
2 ks | cibule |
500 g | kuřecí srdce |
těsto | |
2 stroužky | česnek |
2 ks | vejce |
9 ks | brambory |
podle chuti | |
sůl | |
majoránka | |
tymián | |
sójová omáčka | |
mletý kmín | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
solamyl | |
olivový olej | |
hladká mouka |
Bramboráky na pět způsobů: Klasické, plněné uzeným i pečené v troubě
Bramboráky - česká klasika, která se neomrzí. Ale vyzkoušet tyto smažené placky na různé způsoby se rozhodně vyplatí. Naučíme vás bramboráky tradiční, plněné špenátem, doplněné houbami i fitness variantu z trouby.
autor xkarolix
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena