Větší kousky kuřecího masa podáváme s jemnou omáčkou a restovanou svěží zeleninou. Recept na chutný hlavní chod s hranolky.
2 g | sůl |
80 ml | vývar |
1 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
0.25 ks | celer |
1 ks | mrkev |
9 hlávek | vegeta |
20 g | hladká mouka |
50 g | kukuřice sterilovaná |
50 g | hrášek sterilovaný |
4 g | granulovaný česnek |
100 g | fazolové lusky |
4 ks | kuřecí prsní řízky |
marináda | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
5 ml | olivový olej |
3 ml | sójová omáčka |
5 g | sezamová semínka |
8 g | koření na drůbež |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
autor Tomáš Novák
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena