Bůček, kterému málokdo odolá! Recept není složitý, jen příprava je zdlouhavější.
Hodnocení
4.7
/ 5 (14x)
Doba přípravy
160 min
Ingredience
10 ks
vejce
6 lžic
strouhanka
6 lžic
hladká mouka
1 kg
vepřový bůček
2 lžičky
Vegeta speciál
podle potřeby
voda
na obalení
mletá sladká paprika
Postup přípravy
Půlku masa semeleme na masovém strojku, půlku nakrájíme na větší kostky.
Maso dáme do hluboké mísy a přidáme mouku, strouhanku, vegetu, vejce. Pořádně promícháme a necháme 35 minut odpočinout.
Směsí naplníme sáček na tlačenku. Oba konce pevně zavážeme, vytvarujeme do válečku a dáme vařit celé ponořené do vody na 2 hodiny.
Lahůdkový bůček necháme vychladnout do druhého dne.
Po vyjmutí můžeme ještě lahůdkový bůček obalit v mleté paprice.