Lívanečky můžeme připravit jako samostatné hlavní jídlo nebo lahodný předkrm či dezert.
1 špetka | sůl |
60 hlávek | cukr moučka |
250 g | ricotta |
1 lžička | skořice mletá |
1 balíček | vanilkový cukr |
120 hlávek | hladká mouka |
1 lžička | kypřicí prášek do pečiva |
3 ks | vejce L |
omáčka | |
---|---|
2 lžíce | med |
200 g | brusinky |
150 g | rybízová marmeláda |
na ozdobu | |
cukr moučka | |
pomerančová kůra | |
podle potřeby | |
máslo na smažení |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena