Domácí pomazánka, kterou moje mamča dělá při každých svátcích a my se na ni těšíme.
Hodnocení
3.8
/ 5 (13x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
1x
Ingredience
1 kostka
cukr
1 lžíce
olej
1 lžíce
ocet
1 lžíce
hořčice
1 lžíce
kečup
0.5 kg
kabanos
1 ks
cibule
2 ks
okurky nakládané
1 lžíce
worcestrová omáčka
Postup přípravy
Kabanos si nastrouháme nahrubo, cibulku a nakládané okurky nakrájíme najemno.
Do hrnce dáme olej, ocet, worcestrovou omáčku, hořčici, kečup a cukr. Vše stále mícháme a krátce povaříme.
Vychladlou marinádu nalijeme na kabanos, cibuli a okurky. Přimícháme 5 lžic majonézy.
Pomazánku marinovaný kabanos lze podávat na obyčejném chlebu, ale lze ji také použít jako základ na chlebíčky.