Recept na křupavý marocký chléb, který je výborný jako příloha k zelenině a dušenému masu s omáčkou.
těsto | |
---|---|
0.5 lžičky | sůl |
125 ml | mléko |
500 ml | vlažná voda |
3 lžíce | sušené droždí |
200 g | celozrnná pšeničná mouka |
410 g | hrubá pšeničná mouka |
na ozdobu | |
sezamová semínka | |
anýzová semínka | |
hrubá mořská sůl | |
podle potřeby | |
2 lžíce | hrubá kukuřičná mouka |
autor Bublina
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena