Chutné pečené masíčko s klobásami. V receptu nesmí chybět pořádná porce hořčice!
Hodnocení
3.3
/ 5 (7x)
Doba přípravy
60 min
Ingredience
1 ks
cibule
3 ks
klobása
1 kg
vepřová kýta
0.5 kelímku
kremžská hořčice
0.5 kelímku
polotučná hořčice
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kousky, přidáme sůl a pepř. Cibuli nakrájíme na kolečka, klobásy (použijeme 3 druhy) také na kolečka. Smícháme maso, cibuli, klobásy a obě hořčice, necháme přes noc uležet.
Maso na hořčici přesuneme na plech, přikryjeme alobalem a pečeme na 180 °C přibližně 1 hodinu.
Maso na hořčici podáváme s bramborem na jakýkoliv způsob nebo jinou přílohou.