Nejoblíbenější francouzská polévka, která se vaří pomalu a dlouho - 360 minut.
2 stroužky | česnek |
petrželka | |
2 ks | cibule |
tymián | |
2 ks | pórek |
200 g | mrkev |
1 ks | slepice |
1 ks | bobkový list |
1 kg | hovězí maso |
500 g | domácí klobása |
celerová nať | |
1 kg | hovězí kosti |
1 ks | telecí nožičky |
1 hlávka | zelí (malé) |
morkové kosti |
autor mikael
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena