Vyzkoušejte recept na pikantní polévku se zázvorem a zelím Pak choi. Tento masový vývar přijde vhod po nejrůznějších oslavách, třeba po blížícím se Silvestru.
2 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
0.3 ks | celer |
1-2 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
1 ks | bobkový list |
25-30 g | čerstvý zázvor |
500 g | maso hovězí přední |
8 kuliček | celý černý pepř |
2-3 ks | jarní cibulka s natí |
4 kuličky | celé nové koření |
2 ks | zelí Pak choi |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
chilli vločky |
Pomalu tažený vývar jako nejlepší životabudič
Poctivý vývar vyžaduje čas a pomalé vaření, díky němuž dosáhne své síly a plné chuti. Hodí se do všech polévek, omáček, ale i jako základ pod pečené maso, při přípravě rizota a dalších pokrmů, které potřebují chvíli k dušení a prolnutí chutí. Vývar, kterému nechybí "štáva", jak na to? Zkuste naše prověřené recepty.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena