Nevyhazujte mlíčí z kapra. Kromě skvelé polévky si můžete připravit mlíčí v trojobalu s toasty.
sůl | |
1 ks | vejce |
strouhanka | |
hořčice | |
hladká mouka | |
tuk na smažení | |
200 g | mlíčí z kapra |
Mlíčí z kapra propláchneme a vložíme do hrnce s malým množství vařící osolené vody. Vaříme jen asi 5 minut. Mlíčí scedíme, osušíme a rozdělíme na menší kousky.
Jednotlivé kousky mlíčí potřeme hořčicí, obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Smažíme v rozehřátém tuku. Mezitím nasuho opečeme několik toastů.
Na toast položíme list ledového salátu a na něj dáme osmažené mlíčí. Na povrchu můžeme hotové toasty pokapat kečupem a ozdobit plátkem citronu.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena