Pečený králík s nádivkou z uzeného masa, jater a bylinek.
80 g | slanina |
3 stroužky | česnek |
200 ml | bílé víno |
1 ks | domácí králík |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
nádivka | |
4 ks | vejce |
40 g | máslo |
4 ks | rohlík |
2 hrstě | petrželová nať |
150 g | uzené maso |
3 ks | jarní cibulka s natí |
250 ml | uzený vývar |
150 g | králičí nebo kuřecí játra |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena