Ze všech vyzkoušených receptů mi nakonec vyšel tento jako nejlepší.
100 g | cukr |
1 špetka | sůl |
1 ks | vejce |
180 g | máslo |
10 g | kakao |
1 ks | citron |
6 ks | hřebíček |
100 g | ořechy |
1 lžička | skořice mletá |
250 g | hladká mouka |
na obalení | |
---|---|
cukr moučka | |
vanilkový cukr | |
podle potřeby | |
máslo na vymazání formy |
Videorecept: Vánoční pracny podle Anny
Co takhle si udělat letošní Vánoce zdravější? No, zkuste to. Mám tady pro vás první vánoční recept na úžasně vláčné a zdravější pracny.
Nejtradičnější druhy vánočního cukroví: Jaký je jejich původ?
A máme tu znovu tu kouzelnou dobu pečení vánočního cukroví, které je v některých českých domácnostech doslova sportovní disciplínou. Pečeme až neuvěřitelné množství druhů a hospodyňky v těchto dnech zahajují vášnivé debaty na téma, kdy vlastně začít péct a také z čeho. Výběr starých i nových receptur je přebohatý, na ty nejtradičnější a nejoblíbenější druhy však má obvykle každý svůj malý zlepšovák.
autor horovska
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena