Burisonový korpus se smetanovo-malinovou náplní.
100 g | bílá čokoláda |
100 g | rýžové burisony |
náplň | |
---|---|
1-2 lžíce | kakao |
100 ml | voda |
150 g | cukr moučka |
200 g | maliny |
20 g | želatina |
1 kelímek | smetana ke šlehání (215g) |
1 kelímek | zakysaná smetana (250ml) |
na ozdobu | |
50 g | bílá čokoláda |
podle potřeby | |
olej na vymazaní | |
kokos |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena