Jednoduchá, rychlá a chutná omáčka k masu. Recept, ve kterém užijeme čerstvou pažitku.
omáčka | |
---|---|
sůl | |
250 ml | vývar |
2 lžíce | máslo |
1 lžička | máslo |
1-2 ks | žloutek |
500 ml | mléko |
1-2 svazky | pažitka |
2 lžíce | hladká mouka |
Pažitka - koření i bylinka 1.díl
Česnek pažitka, to je správný název rostliny, která nikdy nechyběla v zahrádkách našich babiček a prababiček. Pojďme si o pažitce říct pár důležitých věcí.
Budete je milovat! TOP 8 receptů na české omáčky
Co vás jako první napadne, když se řekne typicky české jídlo? Přece omáčka! Tradiční českou kuchyni si bez omáček nedokážeme představit - koprová, svíčková, rajská, ale hlavně kvalitně připravený guláš! Pojďme se podívat na ty nejlepší recepty našich čtenářů.
autor Monulka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena