Recept na chutnou úpravu zvěřiny s chutí hořčice.
70 g | slanina |
1 stroužek | česnek |
1 lžíce | olej |
4 ks | rajče |
2 ks | pórek |
1 lžíce | hořčice plnotučná |
600 g | kančí kýta |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
petrželka | |
na potření | |
hořčice plnotučná | |
podle potřeby | |
masový vývar |
autor Jiří Kropáček
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena