Recept na měkoučké pečené kančí maso s chutí česneku a dušenými kapustičkami se šunkou.
4 stroužky | česnek |
2 lžíce | máslo |
2 ks | cibule |
800 g | kančí plec |
příloha | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
1 lžíce | máslo |
100 g | šunka |
1 ks | brambor |
500 g | růžičková kapusta |
podle chuti | |
sůl | |
drcený kmín | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar | |
sádlo | |
na obalení | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena