Vyzkoušejte recept na špikovaná krůtí stehna pečená na rozmarýnu s česnekem, cibulí a karotkou. Pokrm je vhodný i pro slavnostní příležitosti.
80-100 g | slanina |
8-10 stroužků | česnek |
2 ks | krůtí stehno |
100 ml | bílé suché víno |
2-3 větvičky | čerstvý rozmarýn |
8-10 ks | malá karotka |
4 ks | červená cibule |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
150-200 ml | vývar |
olivový olej | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena