Na přípravu tohoto receptu budeme potřebovat pekáček s pečící mřížkou. Kuřecí křídla omyjeme, osušíme a v místech kloubů oddělíme na kousky. Nejtenčí části křídel dáme stranou a použijeme je na přípravu vývaru.
V míse promícháme hladkou mouku s práškem do pečiva, solí, pepřem, mletým sušeným zázvorem, sušeným česnekem a mletou paprikou. V této suché směsi kuřecí křidýlka důkladně ze všech stran obalíme a poté je jednotlivě rozložíme na mřížku, položíme na pekáček vyložený alobalem a v předehřáté troubě na 200 °C pečeme asi 20 minut. Potom kousky křídel otočíme a opět pečeme dalších 20 minut do křupava.
Mezitím si připravíme dresink, ve kterém upečená křídla obalíme. V rendlíku rozpustíme máslo, přidáme sladkokyselou chilli omáčku, teriyaki a kečup a necháme přejít varem. Čerstvě upečená křídla přendáme do mísy, zalijeme dresinkem a promícháme tak, aby každý kousek křidélka nasákl dresink. Mísu zakryjeme a křídla necháme ještě asi 5 minut na teple odležet.
Pečená kuřecí křidélka podáváme s oblíbenými saláty, nakládanou zeleninou a pečivem.