Upečená kuřecí stehna podáváme s teplou smetanovou omáčkou s chutí dijonské hořčice a restovanou zeleninou. Recept i pro slavnostní chvíle.
3 lžíce | pivo |
150 g | kedluben |
150 g | zelené fazolové lusky |
4 ks | kuřecí stehenní čtvrtky |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar | |
olivový olej | |
omáčka | |
1 kelímek | smetana |
0-1 lžička | med |
2 lžíce | dijonská hořčice |
na potření | |
dijonská hořčice |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena