Tato povidla jsou skvělá jak hrušková, tak švestková či jablečná. Je to snad nejjednodušší způsob, jak si je připravit.
2 lžíce | ocet |
4 lžíce | rum |
2-3 ks | hřebíček |
500 g | cukr krupice |
2 kg | hruška |
2 ks | badyán |
0.5 lžičky | skořice mletá |
Vrhněte se na povidla: Pečená, bez míchání a nejen ta švestková
Milujete také jako my vůni povidel? Rádi je používáte k plnění koláčů a buchet? Pokud ano, nastal ten pravý čas pro jejich přípravu. Připravili jsme pro vás pár receptů na domácí výborná povidla, a to nejen ze švestek, ale také z jiných plodů, které se právě objevují na našich zahrádkách - borůvek, hrušek, jablek i dýní.
autor Zuzana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena