Vyzkoušejte snadný a zdravý recept z tmavé tresky. Pokrm podáváme jako hlavní chod s pikantní omáčkou, zeleninou a bramborem.
150 ml | olivový olej |
600 g | filety z černé tresky s kůží |
omáčka | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
majonéza | |
1 ks | chilli paprička |
1 ks | šalotka |
150 ml | bílý jogurt |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena