Recept na pečené vepřové koleno s křenovou omáčkou a jablky. Výborný hlavní chod!
2 ks | jablko |
1 ks | bobkový list |
5 kuliček | černý pepř |
1 lžíce | dijonská hořčice |
700 g | vepřové zadní koleno |
omáčka | |
---|---|
1-2 lžíce | cukr |
5 ks | hřebíček |
400 ml | jablečný džus |
2 lžíce | sójová omáčka |
100 g | křen |
podle potřeby | |
olej | |
vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena