Studený pečený rostbíf po anglicku s chřestovým krémem podáváme na nářezových mísách při slavnostních příležitostech. Pokrm můžeme podávat i teplý jako hlavní chod.
6-8 lžic | sádlo vepřové |
1200 g | nízký roštěnec |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
krém | |
150 ml | zakysaná smetana |
1 lžíce | kečup sladký |
400 g | bílý chřest |
200 ml | hustá majonéza |
podle potřeby | |
hovězí vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena