Perníky jsou v Čechách velmi oblíbeným moučníkem, jejich receptů je nespočet. Co třeba zkusit tento s jablky?
těsto | |
---|---|
200 g | cukr |
2 ks | vejce |
2 lžíce | rum |
8 lžic | mléko |
2 ks | jablko |
50 g | med |
300 g | hladká mouka |
poleva | |
2 lžíce | voda |
1 ks | citron |
200 g | cukr moučka |
1 špetka | červené potravinářské barvivo |
podle potřeby | |
tuk na vymazání | |
těstíčko | |
1 balíček | kypřicí prášek do perníku |
autor Fendryska
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena