petrželka | ||
150 g | měkký tvaroh | |
tabasco | ||
0.5 ks | červená cibule | |
2 ks | paprika červená | |
1 lžíce | olivový olej Bertolli Extra Vergine – Originale | |
150 g | rostlinný tuk Bertolli |
Papriky rozpůlíme, zbavíme semen a zakapané olivovým olejem vložíme do trouby. Pečeme, dokud slupka neztmavne. Poté papriky vložíme do sáčku, uzavřeme a necháme vychladnout. Vychladlé papriky oloupeme a nakrájíme nadrobno.
V míse smícháme papriku s najemno nakrájenou cibulí, rostlinným tukem a měkkým tvarohem. Přidáme pár kapek tabasca a špetku kajenského pepře. Vše vymixujeme dohladka, poté necháme vychladit v lednici.
Podáváme nejlépe s toasty, zdobené zelenou petrželkou.
Zdroj: Bertolli.cz
Autor:Tým Vaření.cz
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena