Opatrně oddělíme žloutky od bílků. Žloutky vyšleháme se dvěma třetinami cukru do pěny. V druhé míse vyšleháme z bílků a zbylého cukru pevný sníh. Žloutkovou a bílkovou hmotu zlehka promícháme, přidáme prosátou hladkou mouku a škrobovou moučkou s práškem do pečiva.
Těsto vlijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané dortové formy. Pečeme v předehřáté troubě při 170 °C asi 30 - 40 minut. Propečení vyzkoušíme vpíchnutím špejle do těsta. Když se těsto na špejli nelepí, je korpus upečený.
Z bílku vyšleháme tuhý sníh, do kterého zašleháme moučkový cukr a hmotu vložíme do cukrářského sáčku se zdobící koncovkou.
Vychladlý korpus potřeme po stranách i na povrchu pikantní zavařeninou. Strany obalíme v pražených strouhaných oříšcích a dětských piškotech. Na vrchní část korpusu položíme okapané kompotované broskve, ozdobíme ušlehaným bílkovým sněhem a krátce zapečeme ve vyhřáté troubě.
Po vychladnutí piškotový dort s broskvemi pěkně ozdobíme lístky čerstvé meduňky.