Teplý předkrm z kapra na jablkách, s burskými lupínky a medovým přelivem. Lze podávat i jako hlavní chod.
1 lžíce | med |
10 kapek | citronová šťáva |
50 cl | olivový olej |
1 lžička | kari koření |
1 stroužek | česnek prolisovaný |
1 špetka | sůl (špetka) |
3 kapky | chilli omáčka |
4 ks | kapr filet |
4 ks | oloupaná jablka bez jadřinců |
1 lžička | mletý muškátový květ |
1 hrst | lupínky burské / mandlové |
autor Hemlbaba
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena