V této polévce vás překvapí neobvyklé kombinace chutí. Recept je trochu složitější na přípravu, ale za výsledek to stojí.
2 ks | rajčata |
1 ks | citron |
2 ks | mrkev |
2.5 l | hovězí vývar |
2 řapíky | řapíkatý celer |
400 g | jehněčí maso |
200 g | čočka vařená |
1 hrst | malá cibulka |
1 plechovka | drcená rajčata |
200 g | vařená cizrna |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
bobkový list | |
skořice mletá | |
mletý pepř | |
římský kmín | |
čerstvý koriandr | |
čerstvá petrželka | |
mletá sladká paprika | |
podle potřeby | |
olivový olej |
autor Kaelyn Knížová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena