Pracnější příprava slavnostního oběda plného zeleniny a šťavnatého masíčka.
3-4 lžíce | olej |
400 ml | voda |
2 lístky | bobkový list |
mletý pepř | |
8 plátků | anglická slanina |
4 lžíce | kremžská hořčice |
8 ks | nakládané klásky kukuřice |
4 plátky | hovězí maso (150 g) |
omáčka | |
---|---|
sůl | |
mletý bílý pepř | |
1-2 lžíce | polohrubá mouka |
100 g | kyselá smetana |
příloha | |
sůl | |
3 lžíce | máslo |
700 g | mrkev |
mletý bílý pepř | |
1 konzerva | sladká kukuřice |
300 g | mražené fazolové lusky |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena