Pudink, který vlastně není pudink. Trošku pracnější recept a kalorická bomba, ale chuť výborná. Lze podávat teplý i studený.
100 g | máslo na vymazání formy |
těsto | |
---|---|
1 špetka | sůl |
3 ks | vejce |
150 ml | mléko |
1 ks | pomeranč |
0.8 balení | kypřicí prášek do pečiva |
140 g | cukr krupice |
250 g | hladká mouka |
50 g | holandské kakao |
100 g | hořká pomerančová čokoláda |
omáčka | |
300 ml | voda |
25 g | holandské kakao |
200 g | světlý třtinový cukr |
příloha | |
šlehačka |
autor LuKa
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena