Jednoduchá, rychlá a hlavně chutná omáčka k těstovinám a lasagním.
cukr | |
1 stroužek | česnek |
olej | |
sůl | |
1 ks | cibule |
bazalka | |
0.5 kg | mleté maso |
1 ks | rajský protlak |
mletý černý pepř |
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme nebo nasekáme. Cibulku osmahneme, přidáme mleté maso a orestujeme. Ochutíme solí, pepřem, česnekem a dusíme asi 10 minut. Vlijeme rajský protlak, znovu podusíme, přidáme bazalku, trochu vody a cukr. Podle potřeby ještě sůl a pepř. Opět 10 minut dusíme. Rychlou boloňskou omáčku podáváme k jakýmkoliv těstovinám.
Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem
Recept na velmi oblíbenou boloňskou omáčku, pasta alla bolognese. Směs z mletého masa, zeleniny a těch správných bylinek, která v kombinaci s těstovinami (ideálně špagety) sklidí velký potlesk!
Děti je zbožňují! Špagety s rajčatovou omáčkou v 8 variacích
Mlsné jazýčky dětí umí být pěkné vybíravé! A maminky zvláště v této náročné době musí neustále vymýšlet, co dětem uvařit. Ovšem špagety, to je trefa do černého. Přinášíme vám 8 skvělých receptů na špagety s "červenou omáčkou" a pokaždé trochu jinak.
autor KatkaRad
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena