Protože uvařená rajčata jsou příliš kyselá, omáčka z čerstvých rajčat to napraví. Je vhodná jak pro rýži, tak i pro těstoviny. Použijete-li elektrický kráječ, připravíte omáčku ještě rychleji.
1 stroužek | česnek |
0.3 šálku | voda |
2 lžíce | olivový olej |
1 ks | cibule |
0.3 šálku | bazalka |
1 ks | bujón zeleninový |
0.3 šálku | čerstvá petrželka |
1 ks | celerová nať |
6 ks | rajče |
1 ks | malá karotka |
podle chuti | |
---|---|
ochucená sůl nebo směs koření bez soli |
autor Ludvo
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena