těsto | ||
---|---|---|
2 ks | vejce | |
150 g | cukr moučka | |
200 g | strouhaný kokos |
V míse smícháme strouhaný kokos, cukr moučka a vejce a tvoříme hrudky, které klademe na plech vyložený pečícím papírem.
Připravené kokosky pečeme na 180 °C asi 10 - 12 minut do zezlátnutí. Rychlé kokosky bez šlehání podáváme jako klasické cukroví a výbornou sladkost i pro jiné příležitosti.
Videorecept: Božské kokosky podle Anny
Zdravější Vánoce se přece neobejdou bez božských kokosek! Tady máte recept na ty nejlepší, a ještě jen ze tří surovin.
Recept na vánoční kokosky krok za krokem
Pečení vánočního cukroví je v plném proudu. Dnes si krok za krokem připravíme oblíbené kokosky, které jsou velmi lehké na přípravu.
Autor:podbělka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena