Recept na pomalu vařený vepřový guláš se zelím. Je dost času, aby prolnuly chutě.
2 dl | vývar |
2 ks | cibule |
3 ks | bobkový list |
2 lžíce | hladká mouka |
1 kg | vepřová plec |
2 lžíce | mletá sladká paprika |
350 g | kysané zelí |
0.5 lžíce | pálivá mletá paprika |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
2 lžičky | cukr moučka |
250 g | kysaná smetana |
autor Fotíček
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena