Takto můžeme připravit tradiční pokrm třemi netradičními způsoby. Když ho dobře naservírujeme, působí to opravdu slavnostně.
200 g | hrášek |
2 ks | vejce |
5 lžic | strouhanka |
100 g | pórek |
100 g | olivy |
2 cl | masový vývar |
500 g | hovězí mleté maso |
100 g | paprika červená |
2 ks | vejce natvrdo |
2 ks | červená cibule |
500 g | mleté vepřové maso |
mletý černý pepř | |
200 g | fazole zelené |
2 ks | cibule bílá |
100 g | květák (růžičky) |
podle chuti | |
---|---|
granulovaný česnek | |
mletá sladká paprika | |
1 svazek | čerstvé bylinky |
1 lžička | mořská sůl |
jarní zelenina |
autor alyš
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena