Recept na jemnou sekanou z kančí plece s bůčkem a špekem, kterou podáváme jako hlavní chod. Sekaná chutná i za studena s pikantními dipy a pečivem.
3 stroužky | česnek |
2 ks | vejce |
100-150 ml | mléko |
80 g | špek |
1.5 lžíce | hladká mouka |
300 g | vepřový bůček |
7 plátků | bílý toastový chléb |
1 lžička | sušená majoránka |
500 g | kančí plec |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena