Vynikající skopová pečeně pro ty, co nemají rádi podchuť skopového masa. Skopové absorbuje chuť piva a pivo absorbuje chuť skopového, výsledkem je pečeně výborné chuti.
2 lžíce | sůl |
3 dl | voda |
1 lžička | mletý pepř |
4 lžíce | hladká mouka |
3 dl | světlé pivo |
10 dkg | tvrdý sýr |
1 palička | prolisovaný česnek |
10 dkg | slanina prorostlá |
1 kg | skopové maso |
0.5 paličky | česnek na plátky |
autor EJA
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena