Pečené vepřové maso ochucené bylinkovou směsí, prokládané slaninou a kachními játry.
4 stroužky | česnek |
4 lžíce | olej |
0.5 ks | bobkový list |
2-3 kuličky | nové koření |
0.5 lžičky | sušený tymián |
600 g | kachní játra |
1000 g | vepřové maso |
10 kuliček | celý černý pepř |
300 g | anglická slanina (plátky) |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
koňak | |
podle potřeby | |
vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena