2 lžíce | olej |
pepř | |
6 ks | brambory |
100 g | bílé fazole |
250 g | slanečkové řezy |
3 ks | okurky kyselé |
2 ks | středně velké cibule |
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nakrájíme nadrobno nebo promačkáme kolečkem na salát. Přidáme uvařené neslazené brambory a nadrobno nakrájené, v mléce vymáčené a vykoštěné slanečky.
Cibuli oloupeme a nakrájíme. Krátce povaříme spolu s mletým pepřem v 5 lžících vody. Nahrubo nastrouháme okurky a přidáme je ke slanečkům. Zalijeme opepřenou vodou společně s vychladlou cibulí, která se v ní vařila. Dále přidáme olej a vše důkladně promícháme. Rozhodně nesolíme.
Necháme proležet přibližně 12 hodin.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena