Kousky slepičího masa v kořeněné omáčce s žampióny a chřestem podáváme v kopečku rýže.
- - | olej |
- - | sůl |
- - | máslo |
- - | petrželka |
1 ks | žloutek |
1 ks | cibule |
200 g | žampióny |
1 ks | citron |
1 konzerva | chřest |
- - | hladká mouka |
1 hrnek | rýže |
- - | kari |
- - | mletý pepř |
1 ks | slepice |
250 ml | bílé víno |
- - | kořenová zelenina |
- - | paprika mletá |
- - | grilovací koření |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena